ABO HOLDING Zrt.

ABO HOLDING Zrt.

4400 Nyíregyháza, Magyarország
Simai utca 6.
3-5 m€
57 fő
1993
Weboldal

Cégbemutató

ABO HOLDING Zrt.
Az 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő ABO CSOPORT meghatározó szereplője a kelet-magyarországi és nyugat-romániai malomiparnak. A nyíregyházi székéhelyű vállalat országos és határon túli lefedettségét a nyíregyházi, a tiszafüredi, a kondorosi, a szatmárnémeti és a nagymajtényi telephelyek biztosítják. A vállalat malomipari tevékenysége mellett takarmánygyártási szerepe is jelentős, 1999 óta pedig egy ma már 38.000 hízó kibocsátású sertéstenyésztő teleppel is rendelkezik, ahol első kézből kaphatnak visszajelzést a gyártott takarmányok minőségéről.

Malomipari termékeik már nem csak hagyományos, hanem gluténmentes és reform verzióban is elérhetőek, valamint a vállalat jelentős pillére a professzionális, ipari felhasználásra szánt lisztek gyártása nagy mennyiségben, akár egyedi igények alapján is. Vásárlóik között megtalálhatók a pékségek, pizzériák, cukrászüzemek, kis-és nagykereskedelmi vállalatok is.

A szigorú élelmiszeripari szabályok és előírások betartása mellett folyamatosan fejlesztik, korszerűsítik az üzem működését, technológiáját mind a malomipari, a takarmánygyártás, mind pedig a sertéstenyésztés területén.

A feldolgozás mellett tevékenységük közé tartozik a búza, tritikálé, árpa és kukorica felvásárlása is, valamint szabad kapacitásuk függvényében vállalják termények tárolását, szárítását, nem használt telephelyeiket, területeinket pedig rendszeresen bérbe adják.

Termékek és szolgáltatások

Búzafinomliszt
Búzarétesliszt
Búzakenyérliszt
Étkezési búzadara
Kukoricaliszt
Kukoricadara
Kukorica kásadara
Teljes kiőrlésű búzaliszt
Graham-búzaliszt
Étkezési búzacsíra
Étkezési búzakorpa
Búzakenyérliszt, félfehér BL 112
Búzaliszt pizza készítéséhez
Kevert tésztaliszt
Kekszliszt
Takarmánygyártás
Sertéstenyésztés
Terményfelvásárlás
Terményszárítás
Terményraktározás
Ingatlan hasznosítás

Kiemelt termékek és szolgáltatások

Felkeltette az ABO HOLDING Zrt. az érdeklődését?

Vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!