Hamptons Kft.

Hamptons Kft.

1211 Budapest, Magyarország
Farönk utca 1.
1-3 m€
40 fő
2005
Weboldal

Cégbemutató

Hamptons Kft.
Szűk tűréshatárú fém alapanyagok precíziós megmunkálása extrém környezetben, nagy és kis sorozatokban vagy egyedi igények alapján. High-end megoldások a nagy pontosságú vágás, forgácsolás, esztergálás, marás és fém alkatrészgyártás területén. Precíziós alkatrészeket gyártunk és szállítunk különféle iparágak multinacionális vállalatai számára világszerte. Termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottan a legmagasabb színvonalat képviselik a bányászat, mélytengeri bányászat és energiaipar területén.

A speciális követelményeket szem előtt tartva bizonyos gyártási folyamatokban gondosan összeválogatott alvállalkozói hálózatunk szereplőire támaszkodunk, akik számára a földrajzi közelség lehetővé teszi a rövid átfutási idő biztosítását. Sok éves szakértelmük segítségével hatékonyan redukáljuk a gyártás időtartamát.

A Hamptons a minőségi gyártás mellett elkötelezettséget tanúsít a környezeti és társadalmi felelősségvállalás kérdéseihez is. Ökológiai lábnyomunkat szüntelenül figyelemmel kísérjük, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva optimalizáljuk a gyártási folyamatokat. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy munkatársainknak biztonságos és ideális munkakörülményeket biztosítsunk.

Termékek és szolgáltatások

Precíziós marás
Szivattyú alkatrészek
Hidraulikus alkatrészek
Reteszelő szorítók
Precíziós esztergálás
Fémfelületek kezelése
Ötvözetek megmunkálása
Szerződéses gyártás

Kiemelt termékek és szolgáltatások

Felkeltette a Hamptons Kft. az érdeklődését?

Vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!