KÁLLÓ-“fém“ Kft.

KÁLLÓ-“fém“ Kft.

4400 Nyíregyháza, Magyarország
Derkovits utca 106-108.
+10 m€
90 fő
1995
Weboldal

Cégbemutató

KÁLLÓ-“fém“ Kft.
A KÁLLÓ-"fém" Kft. fő profilja acélszerkezetek, akár komplett épületek gyártása és szerelése, valamint tekercslemezek feldolgozása. A teljesen magyar tulajdonú vállalat szolgáltatásai közé tartozik még az acél kis- és nagykereskedelem, ipari- és egészségügyi gázok kereskedelme és az ingatlanhasznosítás is. Vállalják továbbá fém alkatrészek sorozatgyártását, hidegen és melegen hengerelt lemezek megmunkálását, de saját tervezésű naperőmű tartó szerkezetek készítését is.

A cég legfőbb előnye, hogy ügyfeleik mindent egy kézből megkaphatnak: elsődleges szerkezetet, másodlagos szerkezetet - C, Z szelement, trapézlemezt, csatornát, élhajlított elemeket - és mindezt ők maguk is állítják össze, hiszen szerszámparkjukban megtalálhatóak láng- és plazmavágók, vizes vágók, élhajlítók, lemezollók, tekercshasító és táblásító gépek, valamint CNC vezérelt szelvény fűrészeléshez és 3D fúráshoz szükséges eszközök.

A vállalat azon kevesek közé tartozik, akik konvejorpályás szemcseszóróval rendelkeznek, amin akár a kész acélszerkezetet is át tudják engedni, így kimagasló felületkezelést biztosíthatnak a megbízóknak. Ennek a sokoldalúságnak köszönhető, hogy ügyfeleik között megtalálható például a győri Audi, de dolgoztak már Algériában és Oroszországban is.

Az 1995-ös megalakulásuk óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül: a vállalat ma már Nyíregyháza ipari területén 130.000 m²-en, évi több, mint 2.000 tonna acélszerkezetet gyárt, az automatizált gyártósorokon pedig trapéz- és cserepeslemezből évi 100.000 m² feletti mennyiség készül.

Termékek és szolgáltatások

Acél kis- és nagykereskedelem
Acélszerkezet gyártás és szerelés
Acél csavar és kiegészítő
Betonacél
Bevilágító ablak
C és Z szemelen
Cserepeslemez
CNC vezérelt szelvény fűrészelés és 3d fúrás
Élhajlított elem
Kerítéselemek
Konvejorpályás szemcseszórás
Ingatlan hasznosítás
Ipari és egészségügyi gázok
Trapézlemez
Tekercslemez-feldolgozás
Ereszcsatorna rendszer
Zártszelvény

Kiemelt termékek és szolgáltatások

Katalógusok

Bemutatkozó - KÁLLÓ-

Bemutatkozó - KÁLLÓ-"fém"

Felkeltette a KÁLLÓ-“fém“ Kft. az érdeklődését?

Vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!