Lézer Trió Kft.

Lézer Trió Kft.

3200 Gyöngyös, Magyarország
Alkotmány utca 9/1.
1-3 m€
32
2008
Weboldal

Cégbemutató

Lézer Trió Kft.
A Lézer Trió Kft. 2008-ban alakult három, 100%-ban magyar tulajdonú cég összefogásával, azzal a határozott céllal, hogy betöltse a lemezmegmunkálás ezen területén uralkodó űrt a régióban. A vállalat Gyöngyös Ipari Parkjában található közel 2 hektáros területen, néhány kilométerre az M3-as autópálya keleti lehajtójától. A vállalat fő profilja kezdetben acél, rozsdamentes acél és alumínium lemezek lézervágására korlátozódott, jelenleg azonban a komplexebb igények kielégítéseként lemezhajlítással, hegesztéssel, tervezéssel, összeszereléssel, illetve lemez értékesítéssel is foglalkozik.

2019 májusában került letelepítésre telephelyükön az új, a régióban egyedülálló opciókkal felszerelt, TRUMPF TruLaser Tube 7000 típusú csőlézervágó gép, ezáltal szélesítve a nyújtott szolgáltatások palettáját. A kiegészítő technológiáknak köszönhetően speciális elvárásoknak is rövid határidővel tudnak eleget tenni. A gép segítségével gyártható termékek leggyakoribb felhasználási területei: bútorgyártás, gép és szerszámgyártás, fitness gép gyártás, stb...

A cég három korszerű lézervágó géppel rendelkezik, kettő CO2, illetve egy, a jelenleg legkorszerűbb technológiát képviselő Trumpf Fiber 5030 lézervágó gép. Az egymást jól kiegészítő és helyettesítő gépek kiváló gyártásbiztonságot garantálnak. A három, egyenként több, mint 1.000m²-es, daruzott csarnokban megoldott a lemeztáblák és alkatrészek biztonságos mozgatása, a rakodást nagy teljesítményű targonca segíti.

Termékek és szolgáltatások

Cső lézervágás
Lézervágás
Élhajlítás
Méréstechnika
Hegesztés
Gyártástámogatás
Kerek csövek lézervágása
Négyszög profilok lézervágása
Alumínium hegesztés
Rozsdamentes lemezek hegesztése
Lemez értékesítés
Szénacél lemezek hegesztése
Műszaki rajzok készítése
Forgácsolás, szerszámkészítés

Kiemelt termékek és szolgáltatások

Felkeltette a Lézer Trió Kft. az érdeklődését?

Vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!