Ineton Kft.

Ineton Kft.

1211 Budapest, Magyarország
Weiss Manfréd út 5-7. B9 épület, 1. emelet
12-15 m€
70 fő
1996
Weboldal

Cégbemutató

Ineton Kft.
Az INETON Kft. világszínvonalú betonelemgyártó üzemet létesített Közép-Magyarországon. Itt automatizált gépsorokon folyik a betonacél feldolgozása, valamint a vasbeton födém- és falelemek gyártása. Emellett az INETON Kft. budapesti központjában létrehoztak egy, a működtetéshez alapvetően szükséges digitális tervező és gyártáselőkészítő csoportot is. A teljes értéklánc nyomon követése BIM technológiával történik a tervezéstől, a gyártáson keresztül az összeszerelésig.

A technológia legfőbb előnye, hogy az ellenőrzött, ipari körülmények közt folyó előregyártás garantálja a minőséget, a digitalizáció pedig egyesíti ezt a közel teljes tervezői szabadsággal. További előny, hogy a nagy méretpontosságnak köszönhetően a helyszíni munka rendkívül felgyorsul, javul a szerkezetek minősége és nem elhanyagolható, hogy a gyártás szinte hulladékmentes.

A hatékonyság emelésén túl új és vonzó termékekkel lépünk piacra. A széles határok között egyedileg méretezhető előregyártott vasbeton falelemek és födémek mellett balkonlemezek, lépcsők, vizesblokkok, korszerű homlokzati- vagy térelem megoldások, hűtő-fűtő mennyezetek és további kiegészítő építőelemek széles választékával szolgáljuk ki a tervezőket és kivitelezőket.

Termékek és szolgáltatások

Betonelem előregyártás
Falelemek
Födémelemek
Tartószerkezeti elemek
Standard betonelemek
Betonelemes kivitelezés
Társasház jellegű épületek
Ipari épületek
Középületek
Agrár épületek
Generál kivitelezés
Ipari létesítmények
Agrár és élelmiszeripari létesítmények
Út-, közút és közmű
Környezetvédelmi csoport
Komplex környezetvédelmi tervezés és szakértés
Környezetvédelmi kivitelezés
Környezetvédelmi műszaki ellenőrzés
Víz- és szennyvízkezelő létesítmények

Kiemelt termékek és szolgáltatások

Kapcsolódó hírek

Felkeltette az Ineton Kft. az érdeklődését?

Vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!